Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ..1971 - 72..Τάξις Ε' και ΣΤ'

Δάσκαλος Ιωάννης Μαυριτσάκης......[ όποιος αναγνωρίζει πρόσωπα ας τα επισημάνει....πατώντας την παρακάτω ένδειξη Σχόλια.]

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΠΑΡΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΜΜ.(ΣΑΡΑΝΤΗΣ) ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΠΛΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΥΔΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΜΜ.ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΑΝΟΣ ΠΛΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΣΥΓΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΨΥΧΟΓΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΛΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΤΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ.ΜΕΣΗ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΤΙΝΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΑΒΛΑΚΗ ΠΟΠΗ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΑΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΜΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗ ΑΝΝΑ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΟΥΡΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΡΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ ΚΡΗΤΙΚΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΕΡΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΥΛΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΕΡΑΤΖΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΖΕΡΒΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΡΙΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΣΩΜΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΑΝΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ(ΤΖΕΚΟΣ) ΤΟ ΓΙΩΡΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΤΑΝΗ , Ο ΠΑΠΑΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΣΗΛΑΟΥ,Ο ΚΩΣΤΟΥΛΙΟΣ, ΤΟ ΓΙΑΝΝΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΠΑΚΗ,ΤΟ ΜΑΝΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ, Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ,ΤΟ ΝΙΚΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΗ Ο ΖΑΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ (ΤΣΙΤΣΙΡΟΣ),ΤΟ ΜΑΝΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ Η ΤΣΙ ΒΑΘΕΙΑΣ,,ΒΟΥΤΣΗ,Ο ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙ ΚΟΥΛΑΣ(ΑΦΡΙΚΑΝΑ)Ο ΤΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΟ,Ο ΣΤΕΛΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΠΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟ ΜΑΝΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΗ ,Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,Ο ΨΑΡΑΣ,Ο ΓΚΙΑΣ,ΤΟ ΜΙΧΑΛΙΟ ΤΟΥ ΚΕΗ(Ο ΚΕΗΣ ΟΚ)Ο ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ Η ΚΑΙΤΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΨΑΡΑ,Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ(ΝΕΡΟΥΛΑ)Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ,ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΕ,Η ΠΟΠΗ ΤΟΥ ΤΖΑΒΛΟ,Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΣΩΤΗ,Η ΝΤΙΝΑ, ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΛΑ ΤΟ ΑΝΝΙΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΛΗ, Η ΓΙΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΡΗ, Η ΡΕΝΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΑΝΗ Η ΝΤΟΥΛΑΚΑΚΗ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟ,ΤΟ ΓΙΩΡΓΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΝΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΟ(ΜΑΓΟΥΛΑΣ)Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ,Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΤΑΚΟΥΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΑ,Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΥ ΜΠΙΣΤΟΛΑΡΗ,ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΑ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΠΑΚΗ,Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΚΑΛΑΝΙΟΤΗ,ΤΟ ΛΕΝΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΑΡΑ.ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΥ ΨΩΦΙΣΤΡΑ,Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΑ,Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΥΛΙΟ Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΖΙΚΗΡΗ,ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΙΣΤΟΛΑΡΗ,Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΡΙΝΗ,Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΓΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΡΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...